Weer begonnen
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
11 April 2025 | Frankrijk, Méry-sur-Seine
Beste mensen,
Ik heb de draad weer opgepakt om de voettocht naar Santiago de Compostella te gaan maken. We zullen maar zeggen dat vorig jaar een valse start was. Om te voorkomen dat het net als vorig jaar eindigd heb ik 2 belangrijke voorzorgsmaatregelen genomen: ik heb het aantal kilo's in mijn rugzak verminderd en de dagafstanden ingekort. Op die manier hoop ik mijn pelgrimstocht te volbrengen. Ondertussen loop ik al 5 dagen en zit nu in Méry-sur-Seine (ik ben nu voorbij Parijs). Ik loop wederom door mooie landschappen, ik word hartelijk ontvangen door de gastheren/vrouwen van mijn slaapplekken en met die kortere afstanden heb ik meer tijd voor de omgeving. In ieder geval hoop ik dat jullie weer van mijn reisverslagen zullen kunnen genieten.
Tot blogs
11 April 2025 - 17:00
Syl Klinkien :
Hoi Jorden ,
Wat goed dat je alweer 5dagen opstap bent.
En wat leuk dat ik weer mee mag reizen!!
Veel plezier, rustig aan en geniet !
Ik mag 11mei weer een camino lopen ga vanaf Vigo richting Santiago en dan muxia en finnestera .
Buen camino .
En ik ga je volgen!!!![e-1f60d]
11 April 2025 - 17:01
Richard :
Hey Jorden, goed dat je het weer oppakt. Wij wensen je heel veel succes en we volgen je via de blog.
Geniet van de omgeving.
Groetjes Richard en Dana
11 April 2025 - 17:56
Dita:
Hoi Jorden, heel veel succes en n mooie reis gewenst! Wij gaan je volgen.
Groetjes, Harm en Dita
11 April 2025 - 18:44
Klaske En Jan Groothof :
Hallo Jorden,
Fijn dat je de wandelschoenen weer aan kunt trekken. Heel veel plezier en geniet van de prachtige wereld tijdens het lopen.
Groet,
Jan en Klaske
11 April 2025 - 19:00
Harm :
Fijn dat je vandaag tijdens je rustdag weer tijd en gelegenheid gevonden hebt om je blog te starten. Kan ik weer lekker met je meereizen. Ik hoop dat je er zelf ook weer veel plezier aan beleeft.
11 April 2025 - 23:13
Loek:
Jordan, super dat je de draad weer opgepakt hebt. Veel succes en veel mooie Caminomomenten!
12 April 2025 - 08:29
Hans:
Jorden,
Goed plan. Rustig aan is immers de bedoeling van een pelgrimage.
12 April 2025 - 15:37
Anita Alblas :
Hoi Jorden wat geweldig om te lezen dat je weer bent gestart man, toppie [e-1f4aa]
Ik wens je heel veel succes en geniet van de mooie omgevingen die je doorkruist.
Fijn dat ik weer mee mag reizen via je blogs.
Groetjes Anita
12 April 2025 - 16:55
Peter:
Jorden, geweldig te lezen dat je weer bent begonnen.
13 April 2025 - 13:24
Hester En Andries :
Hallo jorden
Mooi dat je de draad weer hebt opgepakt
Om de tocht weer verder te gaan lopen.
En ga zo door. [e-1f44d]
13 April 2025 - 16:09
Bea:
Hallo Jordan,
Fijn dat je de draad hebt opgepakt en dat ik via je verslagen weer mee mag reizen. Vele mooie ervaringen en ontmoetingen tijdens je tocht. Succes en geniet van al het moois,
14 April 2025 - 13:28
Ruud, Tante Greet, Oom Heini:
Hoi Jorden, mooi dat je weer bent begonnen. We gaan je zeker volgen de komende maanden.. Veel loopplezier en een goede gezondheid gewenst.