Vanaf Burgos (eigenlijk daarvoor al)...
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
17 Juli 2025 | Spanje, Rabé de las Calzadas
...tot aan León: de hoogvlakte; de Meseta.
Beste Lezers,
Ik heb Burgos achter me gelaten en ga nu echt de hoogvlakte op waar kan zoveel over gelezen en gehoord heb; Ik ga het ervaren. Ik wissel de "grote stad" weer in voor pittoreske dorpjes met zijn al eeuwenoude huizen. Ik zit nu in een dorpje met 210 inwoners dat nog 950 meter boven zeeniveau is. Na een voortreffelijk avondeten heben we vanavond een hele bijzondere kerkdienst meegemaakt speciaal voor "pelegrino's". Morgen gaat het naar Hontanas; verder over de hoogvlakte...
Tot blogs
18 Juli 2025 - 06:26
Ida En Peter:
Best spannend.
18 Juli 2025 - 07:21
Hans:
Nou sterkte met de hoogvlakte. je bent niet alleen zie ik op de foto's.
18 Juli 2025 - 08:54
Anita Van Santen:
Hoi Jorden
ik kijk altijd uit naar jou blogs jij kan zo mooi vertellen .
misschien ooit een boek schrijven[e-1f609]
18 Juli 2025 - 09:27
Alice En Martin:
De lichamelijke mens, de inwendige mens, de geestelijke mens, overal wordt voor gezorgd. Veel plezier met de volgende etappes.
18 Juli 2025 - 11:13
Harald Ket:
Wat een bijzondere reis. Zo te lezen ook heel afwisselend. Vriendelijk van ze dat ze een speciale kerkdienst voor jullie hadden georganiseerd. Ik had mij niet gerealiseerd dat de route zover in het binnenland lag, over een hoogvlakte. Ik ging er van uit dat het lager langs de kust zou zijn. Dit maakt het wel avontuurlijker en nog leuker om je te volgen.