de Pyreneeën
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
26 Juni 2025 | Frankrijk, Roncevaux
Beste Lezers,
Vandaag heb ik samen met Zuid-koreanen, Schotten, Australiërs, Iraëliërs Nederlanders, Fransen, Engelsen, en Belgische pelgrims de Pyreneeën "bedwongen". Het was een fantastische en emotionele ervaring. Het is me gelukt om de Pyreneeën over te komen zonder noemenswaardige pijntjes. Ik voel me nog steeds goed. Verder zou ik willen zeggen: geniet van de foto's en wandel met me mee.
Tot blogs
26 Juni 2025 - 20:56
Ebel En Frieda:
TOPPER [e-1f44d][e-1f44d]
26 Juni 2025 - 21:19
Harald Ket:
GEFELICITEERD WAT EEN PRESTATIE! Rust uit en doe de rest rustig aan ;)
26 Juni 2025 - 22:13
Jacquelien :
Van harte gefeliciteerd JORDEN [e-1f48b]
26 Juni 2025 - 22:44
Harm:
Gefeliciteerd Jorden met het nemen van deze hoge, stijle, zware hindernis! Voor de afwisseling drinken we er een Spaans wijntje op.
26 Juni 2025 - 22:56
Harm:
Foutje Jorden: je wandeling was vaak steil(!) maar het Spaanse wijntje was wel in STIJL!
26 Juni 2025 - 23:29
Dita:
Topper! Enne ..prachtige foto s
27 Juni 2025 - 06:31
Ida En Peter:
Tot zover al een geweldige prestatie. Nu fat laatste stuk(je) nog door de bergen. Het gaat je vast wel lukken. Wij vertrekken vandaag naar Zagreb opweg naar Nederland. Wij lezen wel weer hoe het verdere verloop is van je tocht.
27 Juni 2025 - 08:21
Jan Frericks :
Mooie uitzichten Jorden. Geniet er van.
27 Juni 2025 - 16:01
Tijs Teepen:
Gefeliciteerd met deze TOP prestatie! Lekker bezig. Fijn dat alles goed verloopt
27 Juni 2025 - 16:59
Bea:
Gefeliciteerd Jorden , de Pyreneeën bedwongen, een hele prestatie[e-1f44d] en bijzonder met zoveel verschillende nationaliteiten. En de foto's zijn prachtig