'Nuttige rustdag'
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
04 Mei 2025 | Frankrijk, Saint-Pierre-les-Étieux
Beste mensen,
Na in Nevers een geplande rustdag gehad te hebben waarbij ik die dag rustig een boel praktische dingen heb gedaan zoals mijn mondstuk van mijn waterzak geplakt, want hij lekte. Nu weer trouwens. Ook heb ik het boekje dat ik uitgelopen had naar huis gestuurd. Ik ben ook bij een juwelier langs geweest. Niet om een sieraad te kopen, maar om van 3 kettingen 1 te maken: ze gingen steeds in de knoop. Wat ik met mijn telefoon wil weet ik niet: maar na navraag kan ik zonder updates gewoon mijn telefoon blijven gebruiken, maar mijn 'accounts' zitten vol. Het beste is al mijn foto's op een usb-stick te zetten en zo alles weer leeg te maken. Wordt vervolgd dus. Ondertussen gewoon lekker van mijn rustdag genoten.
Ondertussen "loop" ik nog steeds door prachtige landschappen en dorpjes. Het eten is goed en het lekkerste van alles blijft: een douche. Er is niets lekkerder dan na een stevige wandeltocht onder een warme douche te stappen. En ook lekker: waar ik nu zit, in Saint-pierre-les-Etieux, maar ook bij anderen vroegen ze bij aankomst of ik een biertje wilde. Dat sloeg ik niet af.
Tot blog
04 Mei 2025 - 18:53
Tijs Teepen:
Als je een Microsoft account hebt kan je one drive als cloud service gebruiken en gewoon je fotos overzetten in een mapje zodat je de telefoon kan leeg maken. Wel opletten dat je niet alleen synchroniseren van je galerij aanzet want dan gaan de fotos gewoon weg als je deze uit je telefoon haalt. Als je meer info wil bel maar even dan leg ik het uit. Het is gemakkelijk en je hebt verder niets meer nodig daarna en je kan het overal waar internet is doen. Succes verder
04 Mei 2025 - 19:54
Jan Frericks:
Jorden mooie reisverslagen. Geniet er maar lekker van.