De eerste regenochtend - Reisverslag uit Ervy-le-Châtel, Frankrijk van Jorden Frericks - WaarBenJij.nu De eerste regenochtend - Reisverslag uit Ervy-le-Châtel, Frankrijk van Jorden Frericks - WaarBenJij.nu

De eerste regenochtend

Door: Jorden

Blijf op de hoogte en volg Jorden

15 April 2025 | Frankrijk, Ervy-le-Châtel

Beste mensen, Vanmorgen moest ik beginnen met mijn regenpak aan te trekken omdat het hard doorregende. Ik liep ook al om 08.30 uur omdat ik toen al het huis(je) uit moest vanwege omstandigheden. Na 2 uur werd het droog en bleef het droog; het knapte steeds meer op.

Ik wil het echtpaar in Troyes (op de foto), nog maar eens bedanken voor dat lekkere eten; merci beauoup. Wederom liep ik door prachtige landschappen, echt een mooie omgeving. En het overnachtingsadres waar ik aankwam vanmiddag was ook fantastisch. En mijn knie hou het tot zover goed. Laten we hopen voor de rest van de tocht ook. Ik/ we ga(an) nu eten dat voor ons klaargemaakt is, dus: tot blogs.

• 15 April 2025 - 19:37

Harald Ket:

Leuk! Epernay en Troyes zijn we afgelopen winter ook geweest! We vonden vooral de vakwerkhuizen in Troyes erg mooi!

• 15 April 2025 - 19:40

Jacquelien:

Fijn Jorden dat het zo goed " loopt" Hoe ver liep je vandaag? Prachtige foto s en ze geven een goede indruk van de eindeloze afstanden die je loopt, geweldig. En leuk dat je zo hartelijk ontvangen wordt. Het helpt dus dat je kortere afstanden loopt en zo meer tijd hebt. Is de rugzak nog te doen? Succes

• 17 April 2025 - 10:32

Syl Klinkien :

Goedemorgen Jorden!

Fijn dat het goed gaat en dat de knie het goed doet .

Gewoon stap voor stap de goede kant op dan gaat het vanzelf en de rust en de tijd nemen.

Langzaam opbouwen elke dag dan gaat het goed komen.

Lekker genieten van alles wat er op je pad komt !!

Veel plezier Camino!!