Kerk zonder klokken
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
06 April 2024 | België, Bilzen
Dag 4 6 - 4 - 2024 As(ch) - Bilzen
Beste mensen,
Vandaag start ik vanuit As(ch) waarbij ik afgelopen nacht, met toestemming van de bewoner van dat huis maar onder mijn eigen verantwoordelijkheid, naast de kerk in mijn tentje de nacht doorbracht. Met niet zo'n goede nacht en regen als enige geluid moest ik mijn tent vanmorgen weer opbreken. Met een wat hoger tempo dan normaal (vanwege ondekking natuurlijk) heb ik mijn tent toch weer goed in mijn tas gekregen, niet helemaal droog, maar ja! Eenmaal op pad liep ik het grootste gedeelte door natuur/bosgebied de Hoge Kempen. Onderweg zijn er altijd mensen bij het zien van de Jacobsschelp die er belangstellend naar vragen. Ook een voordeel van zo'n schelp, of zou het met mijn voorkomen te maken hebben gehad, is dat ik een waterflesje 'van de zaak' kreeg. Ook zijn de eerste tekenen van kleine pijntjes te merken. Dat heb ik eigenlijk bij iedere lange afstand wandeling in de eerste week. Zo drukt mijn schouderband op een van mijn botjes op/in mijn mijn schouder. Dat zelfde heb ik ook in mijn schoen/voet. Een voordeel: vanacht slaap ik in een gewoon bed èn heb ik morgen een rustdag.
Tot blogs
06 April 2024 - 23:18
Ruud:
Even bijkomen met een rustdag. Hopelijk verdwijnen de pijntjes ook weer. Succes verder[e-1f4aa][e-1f4aa]
06 April 2024 - 23:20
Harald Ket:
Hoi Jorden,
Wat een bijzondere plek om je tent neer te zetten. Erg leuk om te horen dat mensen reageren op je schelp. Welterusten en geniet van je rustdag, Bilzen is er een mooie plek voor!
06 April 2024 - 23:32
Eric F:
Hopelijk trekken de pijntjes snel weg en kan je fris en fruitig weer verder na je rustdag
07 April 2024 - 07:55
Ida En Peter:
Beste Jordan,
Ja de laatste dagen viel weer aardig wat water.
Gisteren, zaterdag, was het hier gewoon zomer.
Jij zal er ook wel van genoten hebben.
Ik heb veel aan je gedacht.
Wij liepen weer een stuk van het Maarten van Rossempad van Roosenburg naar Rheden.
Het was prachtig daar rond de Posbank.
Blijf ook genieten van je tocht.
07 April 2024 - 07:59
Maarten :
Strekte met deze eerste week! Gelukkig is die kop er bijna af. Vandaag even wel verdient relaxen dus.
07 April 2024 - 10:02
Loek:
Leuk om mee te wandelen hoor!
Ja het is wel minder stabiel weer. Hopen op mooie zonnige dagen. Fijn dat je al een beetje met je uitrusting het juiste gevoel kunt krijgen.
Slapen in je tentje naast de kerk. Leuk hoor! Er zullen nog veel verrassende plekken komen, denk ik.
Geniet en veel succes.
07 April 2024 - 11:02
Anita Alblas :
Hoi Jorden,
wat leuk om mee te reizen op deze manier, ik blijf het bewonderenswaardig en super stoer vinden van je om dit in je eentje te ondernemen, petje af.
Wat een aparte/leuke ervaring om naast de kerk met je tentje te staan, ondanks het slechte weer, zo zullen er vast nog meer van die leuke ervaringen voorbij komen. Geniet van je rustdag en hopelijk verdwijnen de pijntjes snel en/of zullen ze niet voor heel veel overlast zorgen. Groetjes Anita en tot de volgende blog, ik kijk er naar uit.
07 April 2024 - 13:11
Greta Klarenbeek:
Fijn dat je lekkrr op weg bent met je lange tocht. Jammer van de pijn in je schouder rn voet. Hopenlijk helpt je rustdag je hierbij. Nog een verdere goede reis.
08 April 2024 - 07:46
Hans:
Zo dat was dus je eerste avontuur. Regen en kerk.