het Friese Kustpad
Door: Jorden
Blijf op de hoogte en volg Jorden
18 Juli 2015 | Verenigd Koninkrijk, Craigavon
De zomervakantie komt er weer aan waarbij ik van plan ben om weer een stuk langs onze mooie kust te gaan lopen; in Friesland. Het LAW-pad wat ik ga lopen heet:
het Friese Kustpad
Ik ben dit weekend begonnen met de voorbereidingen, wat inhoud dat ik begonnen ben om alles bij elkaar te zoeken. Ook kijk ik of er nog iets vervangen of gerepareerd moet worden, zoals mijn schoenen die nieuwe zolen nodig hebben. Ook lekt mijn mondstuk van mijn drinkfles; dus daar moet ik ook achteraan. Wat ik ook wil meenemen, en dus nog moet aanschaffen is een kaart van Friesland. Ondanks dat ik vanuit een LAW-boekje mijn route lees, de route gemarkeerd is en dat ik Google Maps op mijn mobiele telefoon heb zitten, maar...je wéét maar nooit he! (zoals de ANWB waarschuwt). Ik ga gewoon lekker door met mijn voorbereidingen, en als ik zover ben dat ik ga vertrekken laat ik het jullie wel via deze weg weten.
Groetjes, en tot blogs,
Jorden
18 Juli 2015 - 22:10
Maarten:
Hee Jorden,
Zo klinkt het vertrek wel heel spannend! Ik kan niet wachten tot je echt vetrokken bent en er meer verhalen komen. Veel voorpret!
Groetjes, Maarten -
19 Juli 2015 - 20:38
Harm:
Je hebt er weer zin in, zo te lezen! Leuk, kunnen we als we in 't buitenland zitten je belevenissen mee lezen. Succes met de voorbereidingen!!
Groet Harm, ook namens Jacquelien.